ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Muaythai ve Eskrim'de İlimizi/İlçemizi/Okulumuzu Temsil Edecek Olan Öğrencilerimize Başarılar Diliyoruz

Türkiye Muay Thai Federasyonumuz 2024 yılı faaliyet programında yer alan Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonası 07 Mart - 10 Mart arasında Şanlıurfa' nın Suruç İlçesinde yapıldı. Okulumuz öğrencilerinden Semina COŞKUNER il birincisi olduğundan dolayı, 17 Nisan - 21 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Muay Thai Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Sevgili Öğrencimizi ve kıymetli hocalarımızı tebrik ederiz. İlimizi-ilçemizi temsil edecek öğrencimize Türkiye şampiyonasında başarılar dilerim.

Okul sporları eskrim branşı flore dalında küçükler müsabakalarında il birincisi olan öğrencimiz Zülal CANER'i tebrik ederiz. İlimizi temsilen Karamanda düzenlenecek Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 18:02 - Görüntülenme: 49