Öğrencilerimizle "Sosyal Sorumluluk Projesi" Kapsamında 6 Şubat Depreminde Şehit Olan Kardeşlerimizin Ailelerini Ziyaret Ederek Ramazan-ı Şeriflerini Tebrik Ettik

Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizle "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında 6 Şubat depreminde şehit olan kardeşlerimizin ailelerini ziyaret ederek Ramazan-ı Şerif'lerini tebrik ettik. Hayrat İnsani Yardım Derneğimizin göndermiş oldukları özel Kur'an-ı Kerim'lerden hediye ettik. Öğrencilerimizin Kur'an tilaveti ile fatihalar gönderdik, sohbet yaptık, gözyaşı döktük. Acıları hala taptaze. Şehitlerimize Allah'tan rahmet kalanlara sabr-ı cemil ihsan etsin. Bu manevi çalışmamıza destek veren öğrencilerimize, Hayrat İnsani Yardım Derneğine çok teşekkür ederiz.

14-03-202414-03-202414-03-2024

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 16:46 - Görüntülenme: 35