T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haberler

Nis

Proje İmam Hatip Ortaokulumuzun 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı 5. sınıflarına öğrenci seçme sınavı başvuruları başladı. 

Nis

Okulumuz iftar programına Kaymakamımız Sayın Tarık Buğra SEYHAN ve eşi Sayın Hatice SEYHAN hanımefendi, ilçe Milli Eğitim Müdür V. Sn. Adil Kahya, Şube Müdürü Sn. Mustafa Küçükaslan, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katılmışlardır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

16 - 21 Nisanda Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacak olan MUAY THAİ Türkiye Şampiyonası'na okulumuz sporcusu Semiina COŞKUNER 57 kg'da ilçemizi temsil edecektir.

Sporcumuzun ve öğrencimizin gelişiminde yardımcı olan Antrenör Mehmet YİĞİTÇE'ye Fahri UÇAR'a ve sporcuların gelişiminde Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi ve Yunus Emre Anadolu Lisesi'ne teşekkür ederiz.

Mrt

İlçe geneli yapılan deneme sınavında başarı gösteren okulumuzu tebrik ediyoruz.

Mrt

Ramazan-ı Şerif boyunca hafız öğrencilerimiz mukabele okumaya devam ediyorlar. Öğrencilerimizi yapmış oldukları bu güzel çalışmadan dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun ortaokul kademesine deneme sınavı yaptık. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okul rehber öğretmenimiz tarafından "Akran Zorbalığı" eğitimi verildi.

Mrt

Okulumuzda, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı münasebetiyle Şehitleri Anma Töreni düzenlenmiştir. Okulumuz öğretmenlerinden Hasan Gülpınar'ın Kur'an tilavetiyle program başlamıştır. Okul müdürümüz Abdullah Çaktı'nın "Çanakkale" adlı sunumuyla devam etmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizle İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Talip Gönül ve İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Binbaşı Mehmet Yaman'ı ziyaret ederek Ramazan-ı Şerif'lerini tebrik ettik. Şehidlerimiz için Kur'an okuyup fatiha gönderdik. Cenab-ı Hak, askerlerimizi, polislerimizi ve güvenlik güçlerimizi muhafaza etsin. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizle "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında 6 Şubat depreminde şehit olan kardeşlerimizin ailelerini ziyaret ederek Ramazan-ı Şerif'lerini tebrik ettik. Hayrat İnsani Yardım Derneğimizin göndermiş oldukları özel Kur'an-ı Kerim'lerden hediye ettik. Öğrencilerimizin Kur'an tilaveti ile fatihalar gönderdik, sohbet yaptık, gözyaşı döktük. Acıları hala taptaze. Şehitlerimize Allah'tan rahmet kalanlara sabr-ı cemil ihsan etsin. Bu manevi çalışmamıza destek veren öğrencilerimize, Hayrat İnsani Yardım Derneğine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Abdullah ÇAKTI ve öğrencilerimiz, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etmek  için Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, Gölbaşı Adliyesini ve Gölbaşı Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim hediye ettiler. Kurum yetkililerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye Muay Thai Federasyonumuz 2024 yılı faaliyet programında yer alan Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonası 07 Mart - 10 Mart arasında Şanlıurfa' nın Suruç İlçesinde yapıldı. Okulumuz öğrencilerinden Semina COŞKUNER il birincisi olduğundan dolayı, 17 Nisan - 21 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Muay Thai Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Sevgili Öğrencimizi ve kıymetli hocalarımızı tebrik ederiz. İlimizi-ilçemizi temsil edecek öğrencimize Türkiye şampiyonasında başarılar dilerim. 

Okul sporları eskrim branşı flore dalında küçükler müsabakalarında il birincisi olan öğrencimiz Zülal CANER'i tebrik ederiz. İlimizi temsilen Karamanda düzenlenecek Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.

Mrt

Ortaokul kız öğrencilerimiz ile Ramazan-ı Şerif öncesi piknik etkinliği yaptık. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Emeği geçen sivil savunma ekibi ve diğer öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan-ı Şerifi okul olarak heyecanla bekliyoruz. Hoş geldin 12 ayın sultanı... Ramazan-ı Şerif köşesini hazırlayan ve emek veren meslek dersi öğretmenimiz Zeliha Nimet Keskin'e çok teşekkür ediyoruz.