Nis

Kaymakamımız Sayın Tarık Buğra SEYHAN'ın talimatlarıyla; Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personelince, okulumuz Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaret edilerek "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında öğrenci öğretmen ve velilerimize;

️ Uyuma uygulaması

️ Uyuma broşür dağıtımı

️İki ekmek adlı kısa film izletilmesi

️ Narvas projesi hakkında bilgilendirme

️ www.eniyinarkotikpolisianne.com sitesi tanıtımı

️ Kem köpek eğitimi halkında bilgilendirme

️ Önleyici faaliyetler hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılarak broşür dağıtılmıştır.

Nis

Hedef YKS 2024 kapsamında soru çözüm kamp programımızı pdf formatında paylaştık. Tüm öğrencilerimize iyi çalışmalar dileriz.

Nis

Hedef YKS 2024 kapsamında, okul rehber öğretmenimiz Ömür Benal BENER tarafından öğrencilerimize motivasyon semineri verildi. Rehber öğretmenimize teşekkürlerimizi sunmakla beraber öğrencilerimize önlerindeki tüm sınavlarda başarılar diliyoruz.

Nis

Kıymetli velilerimiz; paylaştığımız sorular, 25 - 26 Mayıs 2024 tarihinde yapacağımız Proje İmam Hatip Ortaokullarına Öğrenci Seçme Sınavı için örnek sorulardır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

21.04.2024 tarihinde yapılacak bursluluk sınavı için bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Proje İmam Hatip Ortaokulumuzu tanıtım çalışmalarımız devam ediyor. 4.sınıflar için yapılacak olan 25 Mayıstaki sınava tüm öğrencilerimizin katılımını önemsiyoruz. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz okul web sitemiz üzerinden online başvuru yapabilirler.

Nis

Proje İmam Hatip Ortaokulumuzun 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı 5. sınıflarına öğrenci seçme sınavı başvuruları başladı.

Nis

Okulumuz iftar programına Kaymakamımız Sayın Tarık Buğra SEYHAN ve eşi Sayın Hatice SEYHAN hanımefendi, ilçe Milli Eğitim Müdür V. Sn. Adil Kahya, Şube Müdürü Sn. Mustafa Küçükaslan, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katılmışlardır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

16 - 21 Nisanda Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacak olan MUAY THAİ Türkiye Şampiyonası'na okulumuz sporcusu Semiina COŞKUNER 57 kg'da ilçemizi temsil edecektir.

Sporcumuzun ve öğrencimizin gelişiminde yardımcı olan Antrenör Mehmet YİĞİTÇE'ye Fahri UÇAR'a ve sporcuların gelişiminde Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi ve Yunus Emre Anadolu Lisesi'ne teşekkür ederiz.

Mrt

İlçe geneli yapılan deneme sınavında başarı gösteren okulumuzu tebrik ediyoruz.

Mrt

Ramazan-ı Şerif boyunca hafız öğrencilerimiz mukabele okumaya devam ediyorlar. Öğrencilerimizi yapmış oldukları bu güzel çalışmadan dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzun ortaokul kademesine deneme sınavı yaptık. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okul rehber öğretmenimiz tarafından "Akran Zorbalığı" eğitimi verildi.

Mrt

Okulumuzda, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı münasebetiyle Şehitleri Anma Töreni düzenlenmiştir. Okulumuz öğretmenlerinden Hasan Gülpınar'ın Kur'an tilavetiyle program başlamıştır. Okul müdürümüz Abdullah Çaktı'nın "Çanakkale" adlı sunumuyla devam etmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizle İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Talip Gönül ve İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Binbaşı Mehmet Yaman'ı ziyaret ederek Ramazan-ı Şerif'lerini tebrik ettik. Şehidlerimiz için Kur'an okuyup fatiha gönderdik. Cenab-ı Hak, askerlerimizi, polislerimizi ve güvenlik güçlerimizi muhafaza etsin. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.