May

Gölbaşı Ortaokullar arası futbol turnuvasında okulumuz ilçe ikincisi olmuştur. Emek veren başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Abdulhamit Güleş'e, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Tut ilçemiz ve köylerinde okul tanıtımı yapan idarecilerimize teşekkür ederiz.

May

Ortaokul öğrencilerimize piknik etkinliği yaptık. Emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Atatürk Ortaokulu ile yapılan karşılaşmayı okulumuz 4-3 kazanarak finale yükseldi. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

May

Karayolu Trafik Güvenliği Liseliler Arası Bilgi Yarışması'nda okulumuz öğrencilerinden Tuğba ATALAY; ilçe birincisi, il ikincisi, Türkiye genelinde 338. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını temenni ediyoruz.

May

12. sınıf öğrencilerimiz için seri denemelere başladık. Öğrencilerimize Allah'tan muvaffakiyet diliyoruz.

May

07-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gümüşhane'de düzenlenen Okul Sporları Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda öğrencimiz Semiina COŞKUNER, 57 kg Genç Kızlar kategorisinde Türkiye 2.si olmuştur.

İlçemizi gururlandıran ve bu başarıda emeği geçen öğrencimizi, kıymetli antrenörlerimizi yürekten kutlar, tebrik eder ve başarılar dileriz.

May

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. Nihat Karataş ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Sn. Özcan Hamza okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine ve Esenler Belediye Başkanı Sn. Mehmet Tevfik Göksu'ya okulumuza vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Depremden bugüne ilçemize vermiş oldukları katkılardan dolayı ayrıca şükranlarımızı arz ederiz.

May

Okulumuz öğrencileri trafik haftası etkinliğine katıldılar. Programı organize eden İlçe Kaymakamlığımıza ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ederiz.

May

Kurugeçit Ortaokulu ile yapılan futbol müsabakasında öğrencilerimiz büyük farkla galip gelmişlerdir. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Abdülhamit GÜLEŞ'i tebrik ederiz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Abuzer Alakuş ve Kübra Lap koordinatörlüğünde öğrencilerimizle Mardin ve Diyarbakır gezisi gerçekleştirildi.

May

Okulumuz bünyesinde yapılan 40 Hadis Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi: 4. ve 5. olan öğrenciye 250 TL, 3. olan öğrenciye 500 ve 2. olan öğrenciye 1000 TL, 1. olan öğrenciye ise gram altın hediye edildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emek veren öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

May

Kamuoyunun görüşüne sunulan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı ile ilgili olarak hazırlanan ve eğitim felsefesi, öğrenci profili, erdem-değer eylem modeli, beceriler çerçevesi ve bütüncül program eğitim modeli gibi bileşenlerin tanıtıldığı broşürler yayımlandı.

Nis

Okul tanıtım faaliyetlerine durmadan devam ediyoruz. Geleceğimiz çok parlak.

Nis

Kahraman ecdadımızın destansı mücadelesiyle 108 yıl önce şanlı tarihimize eşsiz zaferlerden biri olarak yazdığı Kut'ül Amare Zaferi'nin yıl dönümünde aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. Allah rahmet eylesin.