ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Muaythai gençler/büyükler ve u 3 bay bayan il seçmeleri 18 şubat tarihinde Besni kapalı spor salonunda yapıldı. Öğrencilerimizden Semina Coşkuner, Güllü Yıldırım birinci oldular. Eylül Rana ise ikinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Bu şampiyonada derece yapanlar 7-10 Mart' ta Şanlıurfa'da yapılacak Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Hocalarımızı ve öğrencilerimizi yürekten kutlar, tebrik ederiz.

Şbt

Deneme sınavlarında üstün başarı gösteren öğrencilerimize ödül verildi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Proje Çalışmalarımız Devam Ediyor. Lise öğrencilerimizin, Atasözleri ve Deyimleri resimlerle anlatmaya çalıştıkları resim sergisini düzenledik. Düzenlediğimiz sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Şeyh ÖZDEMİR, Şube Müdürlerimiz Mustafa KÜÇÜKARSLAN ve Adil KAHYA ile okul yöneticileri katıldı. Açılış törenin ardında sergiyi gezen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Şeyh ÖZDEMİR, resimleri hazırlayan öğrencilerimizle bir süre sohbet ederek, sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şbt

Muaythai gençler /büyükler ve u 23 bay bayan il seçmeleri 18 şubat tarihinde Besni kapalı spor salonunda yapıldı. Öğrencilerimizden Semina Coşkuner, Güllü Yıldırım birinci oldular. Eylül Rana ise ikinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Yapmış olduğumuz deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Şbt

Okulumuzun lise kademesinde deneme sınavı yaptık. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı'nı icra ettik. Katılım gösteren öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Şbt

Gölbaşı Kaymakamlığımızın organize etmiş olduğu 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden şehidlerimiz için fidan dikimi programına iştirak ettik. Allah depremde şehid olan vatandaşlarımıza rahmet yaralılarımıza şifa versin.

Ock

Çedes projesi kapsamında merhamet ve yardımlaşma için ana sınıfını okulumuz olarak ziyaret ettik. Emek veren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmenleri ile Sosyalfest 2024 Bilgilendirme toplantısı yaptık. Bu projenin oluşturulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Her zaman olduğu gibi ilçe birincisi olmanın gururunu yaşıyoruz. Öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve kıymetli velilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okul Müdürümüz Sayın Abdullah Çaktı ve Okul Rehber Öğretmenimiz Sayın Ömür Benal Bener "Hedef 2024 YKS" bilgilendirme toplantısına katılarak sunum yapmışlardır. Kendilerine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ock

Üç ayları ve Regaib kandilini tebrik etmek ve farkındalık oluşturmak için öğrencilerimize kandil simidi ikram ettik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize afiyet olsun.

Ock

Okulda son haftaya girmiş de olsak denemelere devam, gayret etmeye devam... Kader gayrete aşıktır. Emek veren öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz, öğrencilerimize muvaffakiyetler dileriz.

Ock

Üç aylar ve Regaib Gecesinin önemini öğrencilerimize anlattık. Aynı zamanda okulumuz öğrenci velilerinden Alman Vatandaşı Said DASBERG, İslam ile müşerref olma hadisesini öğrencilerimize anlattı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velimiz Said Bey'e çok teşekkür ederiz.