ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Medeniyet kodlarımızdan beslenen

Milli mücadelenin iradesini taşıyan

Kültür dinamiklerimizle bezenmiş

Maziyle ati arasında bağ kuran

İnsan iradesini yansıtan

Dayatmalardan arınmış İnanç ve değerlerimizle yücelmiş

Cumhuriyetin ikamesi ve bekası duasıyla

Ekm

Deneme sınavında başarı gösteren ve doğru davranış konusunda örnek olan öğrencilerimize hediye takdim edildi.

Ekm

İstanbul Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Nihat KARATAŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürü Sayın Özcan HAMZA, okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine, okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda akademik başarıyı artırma toplantısı yaptık. Katılım gösteren öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Kendileri küçük yürekleri kocaman olan öğrencilerimizi, Filistinli çocuklar için yapmış oldukları yardım kampanyasından dolayı tebrik ediyoruz.

Ekm

İlahiyatçı-Yazar Sayın Murat Ağcıl tarafından okulumuz öğrencilerine "Filistin ve Kudüs" başlıklı sunum yapıldı. Hocamıza ve ekibine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ekm

Deneme sınavında başarı gösteren her kademedeki üç öğrencimize hediye verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okumuzda bugün ortaokul öğrencilerimiz için sinema etkinliği yapıldı. Konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, öğrencilerimiz keyifli saatler geçirdi.

Ekm

Ortaokul deneme sınavlarımız devam ediyor. Deneme sınavına katılan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Proje ortaokul öğrencilerimizin Filistinli kardeşlerimiz için yapmış oldukları dualar... Hepsine âmin diyoruz.

Ekm

Okulumuzda tüm kademelerde deneme sınavı yaptık. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Abuzer Alakuş Bey'in koordinatörlüğünde öğrencilerimizle Şanlıurfa Halfeti, Şanlıurfa Merkez ve Şanlıurfa Göbekli Tepe turistik yerleri gezildi.

Ekm

İlçe geneli ortaokullara yapılan deneme sınavında birinci olan 5. ve 6. sınıf öğrencileri ödüllendirdik. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başarıları daim olsun.

Ekm

Ortaokul Proje öğrencilerimize ilk deneme sınavı bugün yapıldı. Deneme sınavlarımız, ayda bir yapılmak üzere devam edecektir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Geçen hafta yapılan deneme sınavında başarı gösteren öğrencilerimize okul müdürümüz Abdullah ÇAKTI tarafından hediye takdim edildi. Başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.