Ock

Ramazan ayımızı barındıran; bereket mevsimi mübarek üç aylara kavuşmanın heyecanını, sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu mübarek zaman diliminin, birlik ve berberliğimizi pekiştirmemize, alem-i İslamın birliğine, Gazzeli mazlum ve mahsun insanların kurtuluşuna, manevi duygularımızı güçlendirmemize, gönül zenginliğimizi artırmamıza, ahlaki ve insani değerlere önem vermemize ve dayanışma ruhumuzu muhafaza etmemize vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli velilerimizin, sevgili öğrencilerimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Üç Aylarını ve 11 Ocak Perşembe gününü Cuma’ya bağlayan gece idrak edeceğimiz Regaib Kandil’ini şimdiden tebrik ediyorum.

Üç ayların ve bu mübarek gecenin, aziz milletimiz, ülkemiz, İslam âlemi ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Yağmur Bahar Adıyaman'da düzenlenen tekvando okul sporları arasında tekvando branşında okulumuza birincilik getirmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz olarak şehidlerimiz için hatim programı icra ettik. 12 şehidimiz için 12 hatim okuduk. Biz 12 dedik fakat çok daha fazla okuduk. Binler hatimler, fatihalar şehidlerimiz için. Ruhları şad makamları âli olsun.

Ara

Tüm kademelerde deneme sınavı yapmaya devam ediyoruz. "Kader gayrete aşıktır." Gayret bizden muvaffakiyet Allahtandır, diyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz.

Ara

Yeni Dünya Vakfı Gölbaşı Temsilciliği okulumuz bursiyerleri ile buluştu. Okulumuza her zaman destek veren Genel Başkanımız Sayın Mahmut Göksu'ya, İlçe Temsilcisi Sayın Salih Uçar'a ve ekibine çok teşekkür ederiz.

Ara

12 Şehidimiz için 12 hatim okuyoruz. Şehidlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyoruz.

Ara

Uluslararası Eğitimciler Derneğinin düzenlemiş olduğu Aydınlık Yarınlara kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediye verilerek tebrik edildi. Öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Ara

11. sınıf, 12. sınıf ve ortaokul kademelerine deneme sınavı yaptık. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

12. Sınıf öğrencilerimize deneme sınavı yaptık. Başarılar diliyoruz...

Ara

Her gün öğle namazından sonra öğrencilerimize sahabe efendilerimizi minberde anlatarak Benim Sahabem Projesi'ni hayata geçirmiş oluyoruz. Bugün öğrencilerimizden Mehmet Emin Ertuğrul, Hz. Zübeyr Bin Avvam'ı  anlattı. Öğrencilerimize bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Göndermiş olduğunuz bilgisayarlar ve çok fonksiyonlu yazıcıdan dolayı öğrencilerimiz ve velilerimiz adına Esenler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tevfik Göksu Başkanımıza ve ekibine şükranlarımızı arz ederiz. 6 şubat depreminden bugüne kadar vermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Ara

Peygamberimiz Hayatta Olsaydı Ona Ne Söylemek İsterdiniz?

Panoyu hazırlayan öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu soruyu size yönlendirmek istiyoruz. Siz ne söylemek isterdiniz?

Filistin’e Destek Programını İcra Ettik

Okulumuzun düzenlemiş olduğu Filistin'e Destek Programına İlçe Kaymakamımız Sayın Tarık Buğra SEYHAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Şeyh ÖZDEMİR, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mahmut YALÇINKAYA, Daire Amirleri, Siyasi Partilerin Temsilcileri ve Velilerimiz katıldı. Program Kur'an Tilaveti ile başlayıp, şiir, ilahi, Halk Eğitim Merkezimizin Tiyatro gösterisi ve dua ile tamamlandı. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz 10/A Proje Sınıfı  pano hazırladı. Emek veren öğretmen ve  öğrencilerimize teşekkür ederiz.